måndag 31 december 2012

Vinterbilder 2012

På annandagen åkte en dotter tillbaka till Oslo där hon bott sen slutet av sommaren. Resterande 4/5 av familjen åkte ut till landet för att titta till det, och för att skotta. Det var mycket snö, mer än vi hade trott, och den var tung. Den stora altanen som är så mysig på sommaren kunde helt klart få vara lite mindre så här års. 
I en plusgrad och duggregn slet vi på i några timmar. Efteråt åkte vi hem till svärföräldrarna i Gustavsberg där vi somnade hela högen i soffan.

Vi kunde konstatera att vägskylten vid infarten till området har tippat omkull, att det inte ligger mycket is i viken och att radiomasterna står kvar.

2 kommentarer:

  1. Blev tipsad om din blogg av Birgitta Fendrich. Så roligt att se bilder hemifrån. Jag är född och uppvuxen på Hölö. Lämnade inte Stavsnäs förrän 50-års strecket var passerat.Mina föräldrar var Gustavsson i det gula huset, när man svänger inpå Österviksvägen. Min son Dennis var kompis med Joel, så du känner nog honom också. Hoppas att du fortsätter och skriver om Hölö
    Elisabeth Kiole

    SvaraRadera
  2. Tack det var roligt att höra. Självklart kommer jag fortsätta skriva. Jag kan inte säga att jag känner Dennis, men minns honom. Tror kanske att min yngre bror Marcus gjorde det. Han och Rolf var kompisar när dom var yngre.

    Maria

    SvaraRadera